در این مقاله به بررسی دقیق اپل واچ 6 (Apple Watch 6) و قابلیتهای منحصربه فرد آن خواهیم پرداخت تا با تفاوتهای جدیدترین ساعت هوشمند اپل با سریهای پیش از آن آشنا شوید.
همانطور که در جریان رویداد اخیر دیدیم، اپل با آنکه از آیفون جدیدش (iPhone 12) رونمایی نکرد ولی در عوض، از دو ساعت هوشمند جدید پرده برداشت. یکی از این ساعتها اپل واچ سری ۶ که بود که پرچمدار اپل نیز معرفی شد و ساعت دیگری که معرفی شد، اپل واچ اس ای (نسخه اقتصادی) بود.
اما ممکن است برایتان سوال ایجاد شده باشد که چه تفاوتهایی بین این دو ساعت وجود دارد و آیا با توجه تفاوت قیمت این دو ساعت هوشمند، قابلیتهای اپل واچ سری ۶ از چه قرار است و چه ویژگیهایی آن را متفاوت با سایر ساعتهای هوشمند اپل و حتی سایر برندها میکند. اگر به دنبال جواب برای این سوالها هستید، با ما همراه باشید تا ویژگیهای این ساعت هوشمند و پرچمدار اپل را به صورت دقیق برایتان شرح دهیم.
بررسی اپل واچ 6
طراحی
شکل کلی این ساعت هوشمند مانند نسخه های قبلی می باشد و از طراحی تقریبا تکراری بهره مند می باشد که اپل در این بخش نمره پایینی را به دست آورده اما اضافه کردن المان های قدرتمندی مانند سنسور اکسیژن خون و دیگر قابلیت های جذاب باعث شده تا این اتفاق کلا از بین برود و کاربر محول قابلیت های فوق العاده و بسیار هوشمندانه این ساعت هوشمند باشد.
ترکیب قرارگیری سنسور در پشت دستگاه به همراه بلندگو ها در کناره ها و همچنین دکمه صدا در کناره دستگاه طراحی اپل واچ ۵ را یاد آوردی می کند که تقریبا شکل تکراری و نه چندان جالب از سوی اپل می باشد که واقعا یک نمره بسیار بزرگ منفی برای بخش طراحی دریافت می کند که انتظارات بسیار زیادی از اپل برای شکل کلی این ساعت هوشمند وجود داشت.
صفحه نمایش بزرگ و بسیار با کیفیت بخشی از طراحی بد این محصول را جبران کرده و بهره گیری از بند های متنوع در جنس های مختلف هم باعث شده تا بخش بد طراحی از بین برود و به نوعی اپل تراز مثبت و منفی بودن در بخش طراحی را با اضافه کردن قابلیت و حالت های متفاوت به ساعت هوشمند توانسته عیب های کلی این ساعت هوشمند را از بین ببرد.
بدنه فلزی یک قابلیت دیگر در بخش طراحی این ساعت هوشمند محسوب می شود که با ترکیب رنگبندی های متفاوت در بخش بند ساعت، تجربه جذابی برای کاربران به وجود می آورد که واقعا از کیفیت و نوع ساخت فوق العاده ای بهره مند می باشد که این شرکت فوق العاده قدرتمند توانسته آنرا در ایده آل ترین بخش و حالت ممکن برای کاربران خود به ارمغان بیاورد.
صفحه نمایش
یکی از مهم ترین فاکتور های ساعت های هوشمند، صفحه نمایش و نمایشگر آن می باشد که یکی از اصلی ترین بخش های ساعت محسوب می شود و کاربر تقریبا تمامی کار های خود را مربوط به ساعت از همین بخش نمایشگر انجام می دهد، اپل در این نسخه نسبت به سری قبلی از اندازه بزرگی بهره مند شده تا کاربران با وضوح رنگی بسیار بالا تجربه کیفیت فوق العاده ای را از این ساعت هوشمند داشته باشند.
صفحه نمایش ۱.۵۷ اینچی با کیفیت LTPO OLED که به همراه قابلیت همیشه روشن ساخته شده است که کیفیت بالایی دارد و داشتن رنگ هایی با وضوح بالا و کیفیت قابل قبول و قابل توجه برای این محصول یکی از ارکان مهم و فاکتور های بسیار جذاب این ساعت هوشمند و بسیار قدرتمند اپل برای بازار های جهانی محسوب می شود که واقعا خاص و هوشمندانه می باشد.
رزولوشن ۳۲۴×۳۹۴ پیکسل نیز خود گویای کیفیت بالای صفحه نمایش این محصول می باشد که اپل توانسته به بهترین شکل ممکن این قابلیت جذاب و فوق العاده را در داخل این محصول مورد استفاده قرار دهد که در ایده آل ترین حالت خود قرار دارد و می توان حساب بسیار ویژه و مناسبی از سوی این ساعت هوشمند نسبت به محصولات مشابه در بازار باز کرد.
روشنایی ۱۰۰۰ نیت یک آمار دیگر از کیفیت صفحه نمایش می باشد که همگی قدرت بالای اپل را در بخش صفحه نمایش و قدرت خاص این نمایشگر به رخ می کشد که واقعا در بالاترین سطح خود قرار دارد و این شرکت توانسته بهترین ترکیب ممکن را از خود به نمایش بگذارد و ما نیز شاهد حالت های خاص و بسیار حساس و جذاب از سوی این شرکت قدرتمند دنیای فناوری خواهیم بود.
سنسور اندازه گیری سطح اکسیژن خون
برای اولین بار در ساعتهای هوشمند اپل، سنسور SpO2 برای اندازهگیری سطح اکسیژن خون قرار گرفته است. این سنسور میزان اشباع بودن خون شما از اکسیژن را بررسی میکند که با توجه به تاثیر ویروس کرونا روی سطح اکسیژن خون در این روزها بسیار کاربردی است. این حسگر میتواند در 15 ثانیه بر اساس پالسهای مادون قرمز درصد اکسیژن خون شما را اندازهگیری کند.
اپل اعلام کرده سنسورSpO2 میتواند با دقت 95% سطح اکسیژن خون را اندازه بگیرد. این حسگر میتواند شما را از وقفه تنفسی در خواب یا آپنه خواب آگاه کند. همچنین کمبود اکسیژن خون میتواند یکی از عوامل کرونا به شمار برود. اپل واچ 6 میتواند شما را در صورت داشتن هیپوکسی خاموش آگاه کند که با توجه به وضعیت کرونا در جهان میتواند جان میلیونها نفر را در آینده نجات دهد.
اپل اولین شرکتی نیست که سنسور SpO2 را به ساعتهای هوشمند خود اضافه کرده است. در گذشته نیز اشاره کرده بودیم که ساعت پرچمدار سامسونگ موسوم به گلکسی واچ 3 نیز از این سنسور استفاده میکند. همانطور که گفتیم اپل اعلام کرده سنسور اندازهگیری سطح اکسیژن خون از دقت 95% بهره میبرد. برای آزمایش دقت سنسور SpO2 در اپل واچ 6 سطح اکسیژن خون را یک بار با این دستگاه و بار دیگر با اکسی متر انداهگیری کردیم که نتیجه واقعا شگفتانگیز بود. این حسگر تقریبا در تمام موارد سطح اکسیژن را درست اعلام کرد.
متاسفانه سنسور SpO2 در تعداد کمی از کشورها پشتیبانی میشود بنابراین تمام جهان نمیتوانند از این قابلیت اپل واچ 6 استفاده کنند. همانطور که احتمالا حدس زدید، ایران نیز جزء مناطقی است که سنسور SpO2 در آن جا پشتیبانی نمیشود.
قابلیت ردیاب خواب
این ویژگی جزء مواردیست که در سیستم عامل watchOS 7 به ساعتهای هوشمند اپل اضافه شده است. شما میتوانید با بروز رسانی سیستم عامل اپل واچ خود از این قابلیت بهرهمند شوید. ویژگی ردیابی خواب در ساعتهای هوشمند اپل هنوز به پختگی کامل در مقایسه با رقبایی مثل Fitbit نرسیده اما در همین مرحله نیز به خوبی عمل میکند.
این قابلیت با ارائهی یک برنامه منظم برای خواب و عنوان فواید خوابیدن به موقع باعث اصلاح عادات غلط در سبک زندگی شما میشود. بسیاری از کاربرانی که از ویژگی ردیابی خواب استفاده کردند آن را موثر و کارآمد دانستند. همچنین این قابلیت، میتواند شبها با نزدیک شدن به زمان خواب با آلارم شما را مطلع کند و چالشی تحت عنوان 7 ساعت خواب در روز نیز دارد.
عمر باتری
اپل اعلام کرده است که این ساعت هوشمند همچنان ۱۸ ساعت باتری نگه میدارد. البته فرایند شارژ اپل واچ سری ۶ سریعتر انجام میگیرد؛ یعنی در عرض تقریبا یکونیم ساعت، درصد شارژ باتری از صفر به ۱۰۰ درصد خواهد رسید.
کلام آخر
درست است که فرق زیادی بین اپل واچ 5 و 6 وجود ندارد، اما سنسور کنترل اکسیژن خون میتواند یک ابزار مفید برای شما باشد، مخصوصا زمانی که بر روی موضوعی مانند اهمیت آگاهی شما درباره سلامت شخصی تاکید میکند.
باید از چیزهایی مانند نرمافزار خوب این ساعت و حتی طراحی باریک سری 6 تشکر کرد، اما باز هم اپل فقط سعی میکند سیستم ساعت هوشمند خود را آپدیت کند. همچنین باید اشاره کرد که به نظر میرسد کاربران اهمیتی نمیدهند که اپل اولین شرکتی باشد که یک مشخصه را در ساعت خود قرار میدهد و تنها موضوعی که برای آنها اهمیت دارد راحتی این اسمارت واچ است.
در اینجا موضوع رقابت از قبل مهمتر شده است. سامسونگ گلکسی واچ 3 (Samsung Galxy Watch 3) و فیت بیت سنس (Fitbit Sense) از جمله ساعتهای هوشمندی هستند که مجهز به سنسور الکتروکاردیوگرام و کنترل اکسیژن خون شدهاند. حتی باید گفت که اپل واچ اس ای با قیمتی کمتر از اپل واچ 6 عرضه شده است و تقریبا شبیه آن است. برای کسب اطلاعات بیشتر اینجا را کلیک کنید.
:: موضوعات مرتبط:
اپل ,
,
:: برچسبها:
بررسی اپل واچ 6 ,
خرید اپل واچ 6 ,
قیمت اپل واچ 6 ,
مشخصات اپل واچ سری 6 ,
:: بازدید از این مطلب : 105
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0